Barion Pixel

ÚJ KORSZAK AZ ÉLETMÓD - FEJLESZTÉSBEN!

A BIOHACKER KLUBHOZ VALÓ CSATLAKOKZÁS DÍJA KEVESEBB, MINT EGY KÖNYV ÁRA!

Korlátlan hozzáférést kapsz a Biohacker közösség elméinek a tudásához. 

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Összefoglaló, hogy mi vár rád
a Biohacker Klubban:

A világ legizgalmasabb Biohackereinek a tudása, összefogalókkal

Havi szinten feldolgozzuk több világhírű tréner, kutató vagy orvos legjobb könyvét. A könyvekből összefoglaló kivonatokat és hanganyagokat is készítünk neked. 

Podcastok hazai Biohackerekkel

Havi szinten egy hazai Biohacker videós oktatóanyaga kerül feltöltésre, amit videós formában érhetsz el. 

Szakmai tudást nyújtó Biohacker fórum

Megmozgatta a fantáziád egy biohacking trükk? Vagy már gyakorlod, de nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod? A Biohacker fórumon, kikérheted a csapattársaid véleményét, és megoszthatod a saját tapasztalatod a többi biohackerrel. 

Írásos összefoglaló a lényegről

Ha nincs időd meghallgatni a 45 perces podcastot vagy elolvasni a részletes leírásokat akkor az írásos összefoglalóban 5-10 percben elolvashatod. 

Mennyibe kerül a Biohacker Klub?

Egy biohacker szakkönyv ára átlagosan 7.000 Ft, ha csak havonta kettőt megvásárolsz az 168.000 Ft.
A biohacker szakértőkkel a podcast anyagok havonta legalább 10.000 Ft, ez 120.000 Ft lenne évente.
A Biohacker Klub zárt csoportban a támogatás havi értéke minimum 10.000 Ft, ez szintén 120.000 Ft lenne évente. 
Mentoráció egy biohackerrel általában 20.000 forintba kerül havonta ha havi egy alkaommal találkoznál vele az 240.000 Ft évente. 
Az idő és az energia amit megspórolsz velünk az felbecsülhetetlen.

Számoljuk ki: 168000+120000+120000+240000 = A Biohacker Klubhoz való csatlakozással évente legalább 648.000 Ft értéket kapsz. 

Célunk, hogy az önfejlesztést mindenki számára elérhetővé tegyük.
Ezért a Klub nem kerül százezrekbe, a klubtagság mindössze 7.990 Ft / hó.

Előfizetési lehetőségeid

Ha most csatlakozol, akkor bebiztosítod magad az aktuális áron, esetleges áremelés rád nem vonatkozik a jövőben. 

Havi előfizetés

7.990 Ft / hó

6.990 Ft / hó

A most csatlakozók bebiztosítják magukat ezen az áron!

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A biohacker klub anyagait digitális formában kapod meg. A klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adatokat, amivel be tudsz lépni a fiókodba. Ebben a fiókban találod majd az aktuális és korábbi anyagokat. 

A klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod befizetni. Ez a megoldás nagyon kényelmes, hiszen ha szimpatikus a klub akkor a rendszer automatikusan levonja minden hónapban. Természetesen a tagságot könnyedén bármikor le tudod mondani. 

A Biohacker Klub havidíja fix ár, és nincs semmiféle rejtett kötelezettség. Ha mégis emelkedne a havidíj a jövőben akkor a már aktív előfizetéssel rendelkezők az eredeti áron megtarthatják a tagságukat. 

Ameddig tag vagy nálunk, addig folyamatosan a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális és korábbi anyagokat, tehát korlátozás nélkül el tudod érni az eddigi anyagokat és a készülő anyagokat ameddig tag vagy. 

A biohacker klub anyagait hang, videó és szöveges formátumban tudod elérni. A szövegeket olvashatod online, vagy ebook olvasón. A hangformátumokat az online felületen éred el, és le tudod tölteni Mp3 formátumban is és akár autóvezetés közben is tudod hallgatni. A videós anyagokat pedig a klub online felületén találod meg. 

A BiohackerKlub Biohacker csapata állítja össze, jelenleg 6 lelkes Biohacker dolgozik azon, hogy minőségi tartalmakat készítsenek. Mivel kíváncsi emberek vagyunk ezért napi szinten olvasunk biohacker könyveket és tudományos publikációkat ezért naprakészek vagyunk. Ez adta a motivációt, hogy közösen létrehozzuk a biohacker klubbot. 

Minden hónapban autómatikusan kiállítja a rendszer a számlát amikor terhelésre kerül a kártyád.  

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett legyél az anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a tagságot azt bármikor megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve, egy gombnyomással le tudod mondani a tagságot, ami azonnal megszünteti az előfizetésed. 

ELŐREGISZTRÁLOK

Ha feliratkozol most, akkor bebiztosíthatod a helyed. Így biztos, hogy nem fogsz kimaradni. Az előregisztráció nem jár semmilyen kötelezettséggel az előnye viszont nem csak az, hogy bebiztosítod a helyed, hanem elsőként te fogsz emailben értesítést kapni a Biohacker Klub megnyitásáról. 

Mi az a biohacking? + 5 mindennapi biohack

Emailben elküldjük neked a biohacker kézikönyv egy részletét