Barion Pixel

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
BIOHACKERKLUB SZOLGÁLTATÁSON RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE

Általános tudnivalók

A BiohackerKlub csapata nem orvosokból áll. Az általunk leírt ötletek, javaslatok, gyakorlatok, technikák, megosztott hivatkozások informális jellegűek, nem tartalmaznak orvosi vagy pszichológiai tanácsadást. Tiszleljük az orvosok munkáját, tiszteletben tartjuk az orvosi protokollt és nem kívánunk beleavatkozni gyógykezelésekbe, és/vagy rábírni ügyfeleinket, hogy ők maguk felülbírálják kezelőorvosuk döntését.

Ha az ügyfél gyógykezelés alatt áll, gyermeket vár/szoptat, vagy fizikai, érzelmi, mentális állapota megkívánja, a gyakorlatok megkezdése előtt kérje ki szakorvosa véleményét. Kiegészítő tanácsokat adunk, amik nem hivatottak diagnosztizálni, nem helyettesítik az egészséges életmódot, orvosi ellátást, és nem javasolják, hogy ügyfeleink a fennálló egészségügyi kezelésüket, gyógyszereik szedését, illetve bármilyen orvos által előírt gyógymódot abbahagyjanak, vagy azok adagolását megváltoztassák.

Nem garantálható tehát, hogy a tanácsolt technikák minden esetben működni fognak. Ügyfeleink ezért teljes felelőssége tudatában próbálnak ki bármilyen tanácsot amit a BiohackerKlub csapata ajánl. Az ügyfél minden esetben a legjobb belátása és józan ítélőképessége szerint döntsön a gyakorlatok kipróbálásáról. Amennyiben az ügyfél bármilyen negatív hatást tapasztal, kérjen szakorvosi segítséget.

Kijelentem, hogy a szolgáltatáson saját felelősségemre veszek részt és a BiohackerKlub csapatát semmilyen felelősség nem terheli. 

Mi az a biohacking? + 5 mindennapi biohack

Emailben elküldjük neked a biohacker kézikönyv egy részletét